Om Virksomheden


certifikatsvejsning

K.S. Smede & Montage A/S blev grundlagt i 1986. Lige siden opstarten har vi arbejdet målrettet på at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Virksomhedens udvikling har vist, at vi er lykkedes meget godt med vores målsætning. Vi fremstår idag som en moderne smedevirksomhed med veluddannede og entusiastiske medarbejdere som bestræber sig på altid  at indfri, eller overgå, kundernes forventninger og overholde de aftalte betingelser og leveringstider.

Vi har til huse i rummelige værksteds- og kontor faciliteter i Taastrup. Værkstedet er udstyret med en moderne maskinpark, og såvel værksteds-faciliteter som det omliggende areal gør det muligt at løse selv meget store og pladskrævende opgaver. 

Vi kan klare langt de fleste af de spændende opgaver som vores kunder tilbyder os. Udover opgaver for vores egne kunder, har vi i mange år fungeret som underleverandør til flere af landets største entreprenørvirksomheder og har her igennem løst mangeartede, store og specielle opgaver. 

DS/EN 1090/3834  - vi er certificeret  i EXC. 4
Loven om CE mærkning af byggevarer i stål og aluminium kræver, at smedevirksomheder skal være DS/EN 1090-1 certificeret for at levere komponenter som bruges i byggeriet. Vi er blandt de meget få danske smedevirksomheder, som er certificeret i EXC 4 - den højeste udførelsesklasse. Certificeringen dækker både bygningsstål og aluminium.

Du kan downloade vores certifikat her

Vi er medlem af DS Håndværk & Industri. Dette er din sikkerhed som forbruger, idet alle DS Håndværk & Industris medlemmer er omfattet af DS GARANTI.